Надіслати статтю
вул. Інститутська 11, м. Хмельницький, 29016

THEORIES OF ECONOMICS AND THE PHILOSOPHY OF ALTRUISM IN “TWINNING” THE EGYPTIAN TOURISM AND TEXTILE INDUSTRIES

ТЕОРІЇ ЕКОНОМІКИ ТА ФІЛОСОФІЯ АЛЬТРУЇЗМУ В «ПОЄДНАННІ» ТУРИЗМУ ТА ТЕКСТИЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ЄГИПТУ

Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. 2023. №6 (324). C. 27-30
Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences. 2023. Volume 324, №6. pp. 27-30

https://doi.org/10.31891/2307-5740-2023-324-6-4

Elsayed Ahmed ELNASHAR
Kaferelsheikh University, Egypt
https://orcid.org/0000-0002-7963-1926
e-mail: smartex@kfs.edu.e
Larysa LIUBOKHYNETS
Khmelnytskyi National University
https://orcid.org/0000-0003-1578-615X
e-mail: lubohinets@ukr.net
Nataliia TANASIIENKO
Khmelnytskyi National University
https://orcid.org/0000-0001-6887-903X
e-mail: nataly_tanasienko@ukr.net

Елсаєд Ахмед ЕЛНАШАР
Університет Каферельшейха, Єгипет
Лариса ЛЮБОХИНЕЦЬ, Наталія ТАНАСІЄНКО
Хмельницький національний університет

 Анотація мовою оригіналу

Theories of economics and the philosophy of altruism in “twinning” this paper studies the endogenous formation of interfiling altruism. The theory suggests that incentive to foster tourism and textile industries is positively related to efficiency gains from more human capital investment in the more gifted tourism and textile industries. The empirical analyses explore the plausibly exogenous within-twin difference in for the development of Matrouh governorate, Egypt, consistent with the theory, the estimation results show that a larger difference in tourism and textile industries. Leads to more intensive you win-to to be-win practice to tourism and textile industries and that when such practice is more intensive, the heavier tourism and textile industries obtains more investment relative to the other tourism and others industries as the philosophy of altruism in “twinning”.

Keywords: altruism, twinning, Egyptian tourism, textile industries.

Розширена анотація англійською мовою

Альтруїзм означає піклуватися про інших людей і діяти в чиїхсь інтересах. Ми можемо діяти альтруїстично, коли пропонуємо комусь своє місце в автобусі, готуємо чашку чаю для колеги по роботі, жертвуємо гроші у фонд допомоги голодуючим або втішаємо друга в біді.

Філософія альтруїзму в «побратимі» бажання робити добрі справи для інших людей є природною та глибоко вкоріненою, як текстильні сектори для секторів туризму, але часто її неправильно розуміють. Біологи-еволюціоністи, соціологи та філософи намагалися зрозуміти, чому ми діємо таким чином , особливо якщо ми робимо щось для іншої людини, що суперечить нашим власним інтересам.

Зрештою, альтруїзм — це таємниця, яку нам ще належить розгадати. Ми не знаємо, чи є такі дії, як допомога іншим, наприклад, сектору туризму, обмін, турбота про інших, волонтерство та пожертвування цілком безкорисливими, чи вони вкорінені в власних інтересах секторів текстилю. Наші мотиви можуть бути сумішшю обох.

Теорії економіки та філософія альтруїзму в «побратимі», допомога іншим людям і залучення до такого роду прозаїчної поведінки має багато переваг між двома різними секторами «туризм і текстильна промисловість». Це може покращити наші соціальні стосунки між двома різними секторами, надати нашому життю нову мету на шляху до успіху двох секторів, показати нам інші погляди на наші власні проблеми фінансової підтримки, збільшити шанси інших відповісти взаємністю на наші добрі справи та роблять нас більш привабливими для туристів, навпаки. Допомога іншим секторам у галузях буксирування текстильної промисловості та індустрії труїзму. Може навіть викликати відчуття ейфорії, схоже на відчуття, яке ми відчуваємо, коли отримуємо частку успіху.Розглянуто філософію альтруїзму в «поєднанні» туризму та текстильної промисловості, яка спрямована на співробітництво двох різних секторів економіки для отримання взаємної вигоди.

Виділено проблемні аспекти, які перешкоджають розвитку туристичних проектів та текстильної промисловості Єгипту. Запропоновано заходи, які сприятимуть співробітництву туризму та текстильної промисловості Єгипту.

Ключові слова: альтруїзм, поєднання, єгипетський туризм, текстильна промисловість.

Post Author: Кравчик Юрій

Translate