Skip to content
Пошук:
Надіслати статтю
Головна
Вісник ХНУ: Економічні науки
Редколегія
Оформлення
Архів
Вісник ХНУ: Технічні науки
Редколегія
Оформлення
Архів
Для авторів
Редакційний процес
Політика конфіденційності
Заява про відкритий доступ
Протидія плагіату
Реквізити оплати публікації статті у журналах
Положення
Новини
Контакти
вул. Інститутська 11, м. Хмельницький, 29016
visnyk.khnu@khmnu.edu.ua
(0382) 67-51-08
Вісник Хмельницького національного університету
Головна
Вісник ХНУ: Економічні науки
Редколегія
Оформлення
Архів
Вісник ХНУ: Технічні науки
Редколегія
Оформлення
Архів
Для авторів
Редакційний процес
Політика конфіденційності
Заява про відкритий доступ
Протидія плагіату
Реквізити оплати публікації статті у журналах
Положення
Новини
Контакти
Надіслати статтю
вул. Інститутська 11, м. Хмельницький, 29016
visnyk.khnu@khmnu.edu.ua
(0382) 67-51-08
Пошук:
Вісник Хмельницького національного університету
Головна
Вісник ХНУ: Економічні науки
Редколегія
Оформлення
Архів
Вісник ХНУ: Технічні науки
Редколегія
Оформлення
Архів
Для авторів
Редакційний процес
Політика конфіденційності
Заява про відкритий доступ
Протидія плагіату
Реквізити оплати публікації статті у журналах
Положення
Новини
Контакти
Надіслати статтю
Клієнтоорієнтований сервіс як пріоритетний споживчий запит споживачів підприємства ресторанного господарства у ХХІ столітті
Home
Клієнтоорієнтований сервіс як пріоритетний споживчий запит споживачів підприємства ресторанного господарства у ХХІ столітті
Post Author:
npetliaks
Навігація записів
Previous Post
Необхідність досягнення удосконалення системи удобрення стоколосу безостого для отримання найкращих врожаїв
Next Post
Забезпечення соціального захисту робітників на основі ринкового регулювання оплати праці
Translate