Skip to content
Пошук:
Надіслати статтю
Головна
Вісник ХНУ: Економічні науки
Редколегія
Оформлення
Архів
Вісник ХНУ: Технічні науки
Редколегія
Оформлення
Архів
Для авторів
Редакційний процес
Політика конфіденційності
Заява про відкритий доступ
Протидія плагіату
Реквізити оплати публікації статті у журналах
Положення
Новини
Контакти
вул. Інститутська 11, м. Хмельницький, 29016
visnyk.khnu@khmnu.edu.ua
(0382) 67-51-08
Вісник Хмельницького національного університету
Головна
Вісник ХНУ: Економічні науки
Редколегія
Оформлення
Архів
Вісник ХНУ: Технічні науки
Редколегія
Оформлення
Архів
Для авторів
Редакційний процес
Політика конфіденційності
Заява про відкритий доступ
Протидія плагіату
Реквізити оплати публікації статті у журналах
Положення
Новини
Контакти
Надіслати статтю
вул. Інститутська 11, м. Хмельницький, 29016
visnyk.khnu@khmnu.edu.ua
(0382) 67-51-08
Пошук:
Вісник Хмельницького національного університету
Головна
Вісник ХНУ: Економічні науки
Редколегія
Оформлення
Архів
Вісник ХНУ: Технічні науки
Редколегія
Оформлення
Архів
Для авторів
Редакційний процес
Політика конфіденційності
Заява про відкритий доступ
Протидія плагіату
Реквізити оплати публікації статті у журналах
Положення
Новини
Контакти
Надіслати статтю
Шляхи підвищення лояльності споживача до торгівельної марки м’ясопереробного підприємства на місцевому рівні
Home
Шляхи підвищення лояльності споживача до торгівельної марки м’ясопереробного підприємства на місцевому рівні
Post Author:
npetliaks
Навігація записів
Previous Post
Система взаємозв’язку кo-маркетингу та «зеленого» маркетингу на партнерських засадах
Next Post
Планування в маркетинговій діяльності підприємства
Translate