ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ СТИМУЛЮВАННЯ ЗБУТУ В МІСЦЯХ НАГАЙНОГО СПОЖИВАННЯ
SPECIALTIES OF ORGANIZATIONS STIMULYUVANNYA ZBUTU IN MISTSYA NAGAYNOGO SPOZHIVANNYA
Сторінки: 80-83. Номер: №6, Том 1, 2021 (300)
Автори:
Іванов М. М.
ORCID ID: 0000-0002-1908-0763
e-mail: ivanov_m@gmail.com
Юлпатов Н. М.
ORCID ID: 0000-0003-4803-734X
e-mail: yulpat@gmail.com
Запорізький національний університет
Mykola Ivanov, Nikita Yulpatov
Zaporizhia National University
DOI: https://www.doi.org/10.31891/2307-5740-2021-300-6-14
Надійшла / Paper received : 15.10.2021
Надрукована / Paper Printed : 07.12.2021
Анотація мовою оригіналу
Стаття призначена вивченню праці менеджерів в сфері стимулювання збуту в місцях нагайного споживання. Було створено таблицю ідеальної послідовної діяльності менеджера для досягнення успіху. Була розглянута методика суперництва з конкурентами та один із найкращих методів їх витиснення. Були розібрані комерційні пропозиції та методи підрахунку рентабельності співпраці контрагентів. Розглянуті різні методи стимулювання збуту в різних сферах діяльності.
Ключові слова: менеджер, ХоРеКа, комерційна пропозиція, контрагент, конкурент.
Розширена анотація англійською мовою
After the food is stimulated, there is no need to optimize the efficiency of business enterprises, which are engaged in trade. Without a mediocre rate, that is the efficiency of the inflow of sales taxes in companies, especially in the case of the enterprises of the retail trade, some of the company’s tribute to the amalgamation of ordinary merchandise. This stimulates the organization of distribution of trade with the aim of improving the efficiency of these enterprises, and it will positively start in the whole process of trade, making sure that the process of good quality of goods is completed before the very beginning.
The article is intended to study the work of managers in the field of sales promotion in places of immediate consumption. A table of ideal consistent activity of the manager for success was created. The method of competition with competitors and one of the best methods of ousting them was considered. Commercial proposals and methods for calculating the profitability of counterparties’ cooperation were analyzed. Different methods of sales promotion in different areas of activity are considered.
Key words: manager, HoReCa, commercial offer, contractor, competitor.